What happened to the board?

blueguy

Junior Camper
Joined
Nov 16, 2003
Messages
35
Location
Minneapolis
Last week it worked fine from work, but this week, it only loads the board up to the Super Forum. Entering that section only shows up to the header and that's it. It's been like this for 3 days now. Any ideas?

ATT00001.gif


Yes, it's IE7, there's nothing I can do about that since it's the work computer.
 

Vic

bury my heart in Tijuana
Joined
Apr 1, 2005
Messages
58
Location
There's trees here! And rain!
Last week it worked fine from work, but this week, it only loads the board up to the Super Forum. Entering that section only shows up to the header and that's it. It's been like this for 3 days now. Any ideas?

ATT00001.gif


Yes, it's IE7, there's nothing I can do about that since it's the work computer.

I'm seeing this as well on the latest firefox and IE. It looked alright yesterday when I viewed the board on safari.
 

Steve

Stonecutter
Joined
Jun 2, 2006
Messages
4,408
I'm on Chrome and everything is normal. Loaded it up on IE and it's normal there too. Wonder what the deal is.
 

Sloppy Jimbo XOX

gimme a break dad
Joined
Jan 30, 2003
Messages
2,098
Location
see post
so guys should we tell blueguy about the elaborate prank we're pulling on his browser, or are we gonna to wait until the computer explodes?
 

chris

space-time condominium
Joined
Feb 11, 2003
Messages
126
Location
massachusetts
i've been having a similar problem where threads only load halfway before timing out. frustrating me towards reading

edit: has anyone ever read philip k. dick's zeus the almighty from vbulletin iv
 

blueguy

Junior Camper
Joined
Nov 16, 2003
Messages
35
Location
Minneapolis
Nope, haven't played with any skins. I can try to clear the cache on Friday, but it's good to hear I'm not the only one having issues.
 
W

whisman

Guest
just throw your computer away and buy a new one

get two or three in case you need something to throw at a stop sign on the way home
 

Jared

6ft. 169
Joined
Oct 16, 2007
Messages
20
Location
Muskegon, MI
Has the board been drag ass slow for anyone else lately? At home and at work, it's been a bitch to load.
 

Number One

Administrator
Administrator
Joined
Aug 27, 2001
Messages
803
Has the board been drag ass slow for anyone else lately? At home and at work, it's been a bitch to load.

fixing this. can someone please text/email/pm me from now on when this happens?
 

Jared

6ft. 169
Joined
Oct 16, 2007
Messages
20
Location
Muskegon, MI
The board is no longer drag ass slow, it's super drag ass slow if it loads, which is prob 75% of the time for me.
 

Number One

Administrator
Administrator
Joined
Aug 27, 2001
Messages
803
you're preaching to the choir. good (and fast) times are a' comin', one way or another
 

Financial Panther

Shauna stan
Global Moderator
Joined
Aug 6, 2007
Messages
32,850
Location
Missouri
They'd better. Nearly half the time, when I click on something. It takes about two minutes to load, only to bring me to a page that says "Oops! This link appears to be broken!"
 

Number One

Administrator
Administrator
Joined
Aug 27, 2001
Messages
803
well the loading times here generally are awful, trust me
 
Top